Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Tajemství staré bambitky 2 si na Štědrý večer pustilo 2,5 milionu diváků

Kultura

  10:03
Štědrovečerní pohádka se opět stala nejsledovanějším pořadem. Tajemství staré bambitky 2 si pustilo více než více než 2,49 milionu diváků starších 15 let. Celkem ji tedy vidělo 60 % všech, kteří měli v danou dobu zapnutou televizi.

Druhou příčku v žebříčku sledovanosti obsadil druhý díl příběhu Anděl Páně, které si nenechalo ujít 1,7 milionu diváků. Třetí Pelíšky zhlédlo 1,3 milionu lidí.

„Pohádka Tajemství staré bambitky 2 zaujala nejvíce také dětské diváky, sledovalo ji 281 tisíc dětí ve věku 4-12 let, s podílem na publiku 70 %. U dětí následně bodoval Lotrando a Zubejda, který vidělo 200 tisíc dětí, třetí v pořadí sledovanosti u dětského publika byl Anděl Páně 2 se 172 tisíci,“ uvedla mluvčí České televize Karolína Blinková.

„Devět z deseti prvních příček sledovanosti opanovaly pořady ČT1,“ dodala.

Tajemství staré bambitky 2 natočil režisér Ivo Macharáček s Tomášem Klusem, Veronikou Khek Kubařovou, Ondřejem Vetchým či Miroslavem Vladykou. Premiéru měla v kinech letošní únor. Pohádka o napraveném loupežníkovi Kadrabovi navazuje na první díl z roku 2011, který byl určen jen pro televizi.

Pohádkovou premiérou pro Boží hod bude Krakonošovo tajemství s Davidem Švehlíkem, Leonou Skleničkovou a Jakubem Prachařem.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!