Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Ti nejhorší policajti pod sluncem. Komediální seriál Paradise PD je nástupcem oblíbeného Brickleberry

Seriál Paradise PD (2018-). Tvůrci: Roger Black, Waco O'Guin. foto: NETFLIX

Humor, na který by si nejspíš netroufl ani South Park. Seriál Paradise PD rozhodně sedne jen vyznavačům vtipů toho nejhrubšího zrna. V jejich případě má ale hodně co nabídnout. Druhá série měla Paradise PD měla premiéru 6. března.
  16:00

Městečko Paradise je místo, kde kvete opravdu všechno. Ne, nemyslí se tím květiny. Paradise je skrz naskrz prolezlé obchody s drogami, prostitucí, sexuálními devianty, zabijáckými stroji a incestními vidláky z přívěsů. Této situaci napomáhá fakt, že místní policejní oddělení pod vedením velitele Randalla Crawforda patří mezi ty úplně nejhorší v celé Americe. Patři do něj Randallův nezvedený synek Kevin, morbidně obézní a zšenštilý Dusty, chlípný stařík Hopson, blonďatá Gina se záchvaty vzteku a pes Buller, největší drogový závislák široko daleko.

Seriál Paradise PD (2018-). Tvůrci: Roger Black, Waco O'Guin.
Seriál Paradise PD (2018-). Tvůrci: Roger Black, Waco O'Guin.

Za seriálem stojí tvůrčí dvojice Roger Black a Waco O’Guin. Ti mají na svém kontě v podstatě jen seriál Brickleberry. Nesouvislé epizody ze života strážců stejnojmenné přírodní rezervace ve své době šokovaly humorem tvrdším, než měl ve své době král žánru, americký seriál South Park. Práva na vysílání Brickleberry v Česku koupila televize Prima Cool