Středa 15. května 2024, svátek má Žofie
130 let

Lidovky.cz

Ztraceni se vrací k českým divákům

Kultura

  14:52
Fanoušci seriálu Ztraceni se dočkali. Čtvrtá řada je tady. Vysílat ji bude nejen televize Nova, ale i AXN, která si na září pro diváky připravila osmihodinový maraton tohoto kultovního seriálu.

Hrdinové seriálu Ztraceni. foto: Reprofoto

Nova spustí premiérovou sérii seriálu již poslední srpnový den. Pokud však Ztraceni patří k vaším oblíbencům, udělejte si čas 7. září. Kanál AXN pro vás připravil od 13:00 osmihodinový maraton první poloviny čtvrté řady. Po prvních osmi dílech trochu zvolní tempo. Další epizody budete moci sledovat každou neděli vždy od 21:00 hodin.

V prvním premiérovém díle si nikdo není jistý, zda Naomi, která se na ostrov dostala jako poslední, mluví pravdu a jestli loď, o níž se zmínila, je opravdu přijela zachránit.  Dochází k hádkám a poté, co Jack dokonce napadne Lockea, se trosečníci rozdělí do dvou skupin. Později sledujeme Hurleye, tu na ostrově, tu zpátky doma, ale on sám si není jistý, zda to, co vidí, je realita nebo jen halucinace.

Ve čtvrté řadě se seznámíte i s několika novým postavami. Patří k nim čtyři členové Naomina týmu, kteří seskočili na ostrov padákem. Jedním z nich je bláznivě vyhlížející přírodovědec Faraday (Jeremy Davies – Zachraňte vojína Ryana), který kupodivu zná Jackovo jméno.

Později se objeví Miles, nervózní čínský mladík, který je schopen komunikovat s mrtvými. Dále je tu Lapidus, jehož hraje Jeff Fahey, a nakonec zdánlivě křehká blondýnka Charlotte, antropoložka, která se fanaticky zajímá o osud letu 815 a našla při vykopávkách v Tunisku něco, co bude mít veliký význam…

A pokud budete mít trpělivost, dozvíte se, proč sem dorazila právě Naomi a její druhové. Některé otázky však zůstávají nezodpovězené. Kdy zjistíme, proč letadlo ztroskotalo? A zda ti, co nehodu přežili, jsou na ostrově sami?
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!