Řekl bych, že příměs hmyzu máme v potravě zcela přirozeně a dávno - myslíte, že do těch surovin, ze kterých se vyrábí běžné potraviny, nelezou červi, roztoči, mouchy, brouci a samozřejmě jejich predátoři?
Autorovi přeju dobrou chuť. Ostatním, až si pochutnají na obyčejném hovězím či vepřovém stejku.
Fuj...
V Penny měli cvrcci chléb a cvrcci energetické tyčinky, obojí dost drahé, mluvil jsem s jednou prodavackou, která si to ze zvědavosti koupila, chuťově prý normální, ale smrdí to jak Zverimex, její slova.
Ale žádný velký hit to asi nebyl, ještě pořád to doprodavaji
Hmyz je zdravý a je to tradiční potravina :-) – už v roce 1947 na skautském táboře dokázala moje maminka a ostatní holky spořádat bednu hmyzích sušenek – tedy ne že by je jedly úmyslně, pouze byla tma a až při dojídání posledních zjistily, že všechny jsou prolezlé roztomilými červíky ;-) ...
Když si myslí, že jim to pomůže a chutná jim to, je jim přáno. Já a moje rodina zůstane u klasiky předků.