A co zrušit inspekci a nechat to na zákazníkovi?To by se ušetřilo státních peněz.
Budovat dálnice levně, zatočit se zlodějskými taxikáři a "šmejdy" a teď najednou ani "nejde" natočit půllitr plzně...:-DDD zajímavé, ještě nedávno to šlo. Pokud to páni výčepní nezvládají, mohu je osobně proškolit v mém Pivním klubu 300, kde se hostu tohle NIKDY nestane ani s daleko živějším pivem, než je europlznička...:-P
čepovat přes míru a zvednout cenu o korunu?! Asi by je vyloučili ze stavu protože každý hospodský musí zákazníka okrást??? To je neuvěřitelné co za nesmysly si vymyslí, ale poctivá míra u nich jako řešení vůbec neexistuje, co???
jsem pivo natočit neuměl. Záleželo na pěně, na tom, zda jsem točil z plného tanku nebo z poloprázdného... Protože jsme byli dva a pracovali jsme na směny, "předávali" jsme si stavy. Je to docela těžká práce: stát 12 hodi n na nohou, oběd v rychlosti, k tomu občas zaskočit za pokladní...
"Některé pražské podniky přišly se pokutám od České obchodní inspekce brání čepováním "podmíráku" ... a uz nemam ani naladu cist dal. Ctete vubec po sobe ty clanky, vy radobynovinari?!
Prectu si vasi vetu a chce se mi blejt - o háčkách a čárkách jste neslyšel, rádobykomentátore?
půllitry s vyšším obsahem, ale ryska by zůstala na 0,5 L I té pěny by se tam vešlo víc.. Kdekdo si nechává dělat půllitry na míru....Inu, to se pak už tolik nevydělá....
oni vědí, že když takhle natočí pivo, má pod míru. A nedokážou ho natočit tak, aby mělo správnou míru? Vědí kde je problém a neporadí si s tím? Profíci v okrádání zákazníků každým coulem!
nikdy nestalo, že bych (je-li to obtížné strefit se na 0,5 l) třeba dostal o 1 cm více:-)
...předběhl ste mě. Přesně! Proč pak nečepovat 0.47 - 0.53? V Austrálii se čepuje pivo na jeden zátah až je po míru, co přeteče to nikdo neřeší. Ale pěna je samozřejmě chabá.