130 let

Diskuze

Když je číšník na obtíž, ani dobré jídlo to nespasí

V Le Terroir zaspali dobu. Haló! Dnes už neplatí, že číšník musí stát za židlí a dolévat po každém doušku. A taky nemusí recitovat zpaměti jídelní lístek – umím číst. Spíš bych chtěla vědět, co se za každým jídlem skrývá. Jenže to se od nich nedozvíte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I. BREINDL

8. 1. 2010 8:31
Asi jsem buran ...

   Asi jsem buran a vůbec ne "světový nebo inn",ale mám mnohem raději plný talíř např se svíčkovou (dobrou,jakou umí jen ta moje),gulášem (jaký umím já),nebo rajskou (také moje specialita) s osmi kolečky knedlíků,než ty dnešní "umazané" talíře s kouskem něčeho za několik set korun.Zlatá česká kuchyně.

0 0
možnosti
IB

I. BREINDL

7. 1. 2010 11:41
Pro koho jsou tyto restaurace ?

  I když bych si snad občas mohl návštěvu takto drahé restauraci dovolit,asi bych ztratil chuť k jídlu,když bych si přečetl např. cenu za předkrm 450 Kč.Ono na Václaváku si dám za 50 Kč klobásu vcelku dobré chuti u stánku a najím se možná lépe.Ale zase nebudu mít pořád za zády číšníka,což je fakt.

0 0
možnosti

J. Kejkrt

5. 1. 2010 22:11
Tak trochu mne zamrzelo, drahá Lauro,

že jste se s námi tentokrát nepodělila o informaci o spropitném pro ty obtěžující, přitom však nakonec líné (kabáty) a nedosažitelné (placení) číšníky.

Byla jeho výše "obvyklá"?

0 0
možnosti
JT

J. Tínek

5. 1. 2010 13:27
já ani netušil,že existují až tak drahé

restauranty....

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás