Asi jsem buran a vůbec ne "světový nebo inn",ale mám mnohem raději plný talíř např se svíčkovou (dobrou,jakou umí jen ta moje),gulášem (jaký umím já),nebo rajskou (také moje specialita) s osmi kolečky knedlíků,než ty dnešní "umazané" talíře s kouskem něčeho za několik set korun.Zlatá česká kuchyně.
I když bych si snad občas mohl návštěvu takto drahé restauraci dovolit,asi bych ztratil chuť k jídlu,když bych si přečetl např. cenu za předkrm 450 Kč.Ono na Václaváku si dám za 50 Kč klobásu vcelku dobré chuti u stánku a najím se možná lépe.Ale zase nebudu mít pořád za zády číšníka,což je fakt.
že jste se s námi tentokrát nepodělila o informaci o spropitném pro ty obtěžující, přitom však nakonec líné (kabáty) a nedosažitelné (placení) číšníky.
Byla jeho výše "obvyklá"?