no můsím říct že kvalita článků slečny Baranik je obdivuhodná :-) Chvilku jsem nevěděl jestli se tu hodnotí Mirellie nebo háže špína na Kogo.
jinak Mirellii můžu doporučit, dostal jsem rozvařené těstoviny se zkyslou omáčkou a bez parmezánu. Takže dobrou chuť.
PS: půlka humra za 290,- ?????? to musí bejt super čerstvej humr !!!!
Hergot!
Jugošské KOGO je italské jak první picéryje v Karviné na jaře 1990.
Komu však chutná, ten ať papká. Proč se ale pak široké nudle musí akceptovat jako linkvíne netuším. Zřejmě zdejší zprasočilost přístupu. Nakonec, proč ne: všeci sme už aitobusom boli na Riminech, ergo už dávno známe Itálii, že.
Tož dobro došli anyway!
Momentálně asi nejlepší volba v Praze, pokud chcete autentickou italskou kuchyni a přitom neutratit za večeři půlku výplaty.
to je přeci jasné - míň odírá zákazníky než ta první. Toť vše. To víte, Konžané jsou nenároční lidé.
Někteří návštěvníci "Konga" se prý i vracejí pro nášup. Inu není nad konžskou kuchyni. Konžské ministerstvo zemědělství má v úmyslu finačně podporovat (z prodeje diamantů) další konžské restaurace, jak nedávno oznámil ministr zemědělství Demokratické republiky Kongo pan Imambu Mbekele.
.......... Pane Bože! Redakce LN, to je úroveň!
http://www.lidovky.cz/prebehlici-z-konga-vari-levneji-a-dobre-dyc-/dobra-chut.asp?c=A090824_083713_dobra-chut_pks" target="_blank">Přeběhlíci z Konga vaří levněji a dobře