Úterý 21. května 2024, svátek má Monika
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

PUNČOCHÁŘ: Rezervace bez legrace. Jak Češi vnímají finanční zálohy v restauracích?

Restaurace praskají ve švech. Je doba, kdy lidé čím dál více upouští od každodenního vaření doma a chtějí si jídlo trochu užít. A my restauratéři jsme za to samozřejmě moc rádi. Vždyť to není tak dávno, kdy jsem psal o tom, že chození do restaurací v Česku ještě nemá dostatečně vybudovanou tradici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

P96e56t48r 87A11l47t56m73a12n

28. 10. 2019 7:47

U top restaurace na večeři to beru, ale asi bych to nechtěl absolvovat při každé rezervaci na oběd...

0 0
možnosti
ZP

Je libo polívčičku za 75 korunek?

0 0
možnosti
Foto

Myslel jsem, že pan Punčochář je chytřejší a pracovitější. Chce-li mít otevřeno pouhé čtyři dny v týdnu, tak ať to rovnou zavře! Línej kuchař, to je holý neštěstí.

0 0
možnosti
MV

Pan Punčochář je jeden z našich nejlepších kuchařů. Své restauraci věnuje téměř všechen čas (je to jeho podnik,tak by to tak samozřejmě mělo být). Restaurace je otevřena 7dní v týdnu. Součástí restaurace U Matěje je také menší restaurace pro 12lidí, která je otevřena 4dny v týdnu. V té je osobně pan Punčochář přítomen včetně dalších kuchařů a obsluhy. Je naprosto rozumné žádat finanční zálohu k rezervaci. Pokud totiž hosté nepřijdou, tak ten personál musí také zaplatit.

Honzo, držím palce!

0 0
možnosti
ST

Už Haškův nebožtík Mestek říkal, že polovina lidstva se živí podvody všeho druhu

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že u konceptu zážitkové gastronomie bych zálohu pochopil a přijal (tedy, odevzdal...). U běžné restaurace by mne to spíš odradilo.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JV

J47a24n 53V86l70č13e93k

23. 10. 2019 12:02

Ach, vy naivko.

0 0
možnosti