Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Rezervace bez legrace. Jak Češi vnímají finanční zálohy v restauracích?
Děkujeme za pochopení.
P96e56t48r 87A11l47t56m73a12n
U top restaurace na večeři to beru, ale asi bych to nechtěl absolvovat při každé rezervaci na oběd...
Z90d84e15n28ě19k 86P98a59v18l77i88š
Je libo polívčičku za 75 korunek?
I88v69a18n 54K79a63z43i15m74o37u74r
Myslel jsem, že pan Punčochář je chytřejší a pracovitější. Chce-li mít otevřeno pouhé čtyři dny v týdnu, tak ať to rovnou zavře! Línej kuchař, to je holý neštěstí.
M20i83c17h97a51l 87V60e58s63e38l76í53k
Pan Punčochář je jeden z našich nejlepších kuchařů. Své restauraci věnuje téměř všechen čas (je to jeho podnik,tak by to tak samozřejmě mělo být). Restaurace je otevřena 7dní v týdnu. Součástí restaurace U Matěje je také menší restaurace pro 12lidí, která je otevřena 4dny v týdnu. V té je osobně pan Punčochář přítomen včetně dalších kuchařů a obsluhy. Je naprosto rozumné žádat finanční zálohu k rezervaci. Pokud totiž hosté nepřijdou, tak ten personál musí také zaplatit.
Honzo, držím palce!
S76t92a94n81i17s83l54a59v 37T94o39m29á36š
Už Haškův nebožtík Mestek říkal, že polovina lidstva se živí podvody všeho druhu
B48o93h18u47s13l50a98v 74R26a74m30e20š
Myslím, že u konceptu zážitkové gastronomie bych zálohu pochopil a přijal (tedy, odevzdal...). U běžné restaurace by mne to spíš odradilo.