130 let

Diskuze

Slaný koláč. Jak si udělat quiche, poradí Roman Paulus

Francouzská kuchyně ve zkratce. Tak mluví o slaném koláči zvaném quiche lorraine michelinský šéfkuchař Roman Paulus. Tradičně se v něm potkává slanina, sýr, vejce a smetana, základní recept však může mít spoustu obměn.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J. Dvořák 188

23. 2. 2015 9:06
La pla Francé

za qoulé, Dr. Želá Ho Festé!

0 0
možnosti
JD

J. Dvořák 188

23. 2. 2015 9:03
Nutno též zapít s la Rachachole.

Quiches la Bastillass, a la Bombardierress vytvoříme jen s notnou dávkou la France etrangeres.

0 0
možnosti
JD

J. Dvořák 188

23. 2. 2015 9:00
Také je nutné zapíjet La rachachóles.

Quiches  de la bombardieres, nebo la bastiennes, la bastillass to vše z kitchenes ala france !

0 0
možnosti