Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
Premium
Získejte všechny články
jen za 49 Kč / 1. měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Tatarák
Témata
Češi v cizině
Tatarák | Lidovky.cz
Tatarák se podobně jako carpaccio může dělat nejne z hovězího masa, ale také zeleniny či dokonce ovoce. Lidovky.cz - aktuální zprávy
Američtí studenti o jídle v Praze. Překvapil je tatarák i smažený sýr
Zapomeňte na hovězí. Zkuste tatarák z tuňáka či avokáda
Recept
Jak připravit dokonalý tatarák? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Gastro tipy: první burčák a skvělý tatarák
Pojďte Na Kopec. Za osobitým přístupem a skvělým tatarákem
Recenze
Témata:
Alcron (restaurace)
,
Carpaccio
,
festival
,
Francie
,
Gambrinus
,
Hovězí maso
,
jídlo
,
olivový olej
,
Pilsner Urquell
,
Plzeň
,
Radlice
,
Recenze restaurací
,
restaurace
,
Roman Paulus
,
sýr
,
Španělsko
,
Španělsko
,
Tabasco
,
Tatarský biftek
,
vejce
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Síť X
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu
Přihlášení