Čtvrtek 12. prosince 2024, svátek má Simona
Premium
Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Orientace
Kultura
Esprit
Seriály
Kvízy
Premium
iDNES.cz
Tatarský biftek
Tatarský biftek
Jak na nejlépe ochucený tatarský biftek, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Tatarák z mrkve. Vegetariánská pochoutka podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Doporučujeme
Variace na tatarák. Připravte ho ze zbytků pečeně, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Labužnická syrovinka. Připravte si tatarský biftek z ryzců
Recept
Tatarák bez masa. Pochutnejte si na řepě s estragonovým olejem, radí Jan Punčochář
Recept
Nemlít, jemně nasekat. Jak na svou oblíbenou letní verzi tatarského bifteku poradí Jan Punčochář
Premium
Tatarák z lesa. Jak ho ochutit, poradí Jan Punčochář
Recept
Luxusní restaurace ve stylu street food. Ochutnejte netradiční tataráky i indonéskou kuchyni
Objevování nových chutí aneb Když vám ve Veroně naservírují koně
Velký ‚syrový‘ problém vyřešen. Slováci smí v hospodách beztrestně nabízet tatarák
NA CESTÁCH S ŠÉFKUCHAŘEM: Tatarský biftek s pravou chutí hovězího z Montmartru
Seriál
Křepelka, tatarák z daňka či kančí ragú. Jak na zvěřinu, poradí šéfkuchaři
Recept
Fenykl v marinádě. Zkuste ho telecím tatarákem, radí Paulus
Doporučujeme
Co vám uniklo: na Krymu dál přituhuje i americký údiv nad tatarákem
Američtí studenti o jídle v Praze. Překvapil je tatarák i smažený sýr
Co vám uniklo: krach českého West Pointu i dvě olympijské mísy
Zapomeňte na hovězí. Zkuste tatarák z tuňáka či avokáda
Recept
Jak připravit dokonalý tatarák? Poradí Roman Paulus
Doporučujeme
České absurdity: poplatky z flash disků a ochrana osobních údajů
Doporučujeme
České absurdity: zákaz focení na Karlově mostě či tatarák na vlastní nebezpečí
Doporučujeme
Pojďte Na Kopec. Za osobitým přístupem a skvělým tatarákem
Recenze
Nedotažená rafinovanost v restauraci Mirellie. Ještě se mají co učit
Recenze
Nedotažená rafinovanost v restauraci Mirellie
Jak vidí ligu SPARŤAN: Těšil jsem se na klokaní tatarák, a dostal flákotu
Názor
Tatarský biftek si klidně dám, říká Kateřina Demnerová
Tatarský biftek si klidně dám
Je tatarák nebezpečný?
Trochu otravní číšníci a boule za ušima
Je „tatarák“ nebezpečný?
Témata:
architekt
,
Česko
,
Čína
,
Dobrá chuť
,
Dobromysl obecná
,
Evropská komise
,
houby
,
Ivan Fuksa
,
Jak to vidí sparťan
,
Jan Punčochář
,
Karel Gott
,
Kodaň
,
metro
,
ODS
,
Pavel Drdel
,
Pavel Maurer
,
Petr Nečas
,
Roman Paulus
,
Tatarák
,
Tom Cruise
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
RSS
Facebook
Síť X
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Magazín
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu
Přihlášení