Neděle 13. října 2024, svátek má Renáta
Premium
Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Orientace
Kultura
Esprit
Seriály
Kvízy
Premium
iDNES.cz
řepa
řepa
Jak na řepu na víně? Výhodou je, že ji nemusíte loupat, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Lidé jsou zmlsaní. Naše babičky přežily zimu s kysaným zelím a bramborami, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Premium
Rozhovor
Tatarák bez masa. Pochutnejte si na řepě s estragonovým olejem, radí Jan Punčochář
Recept
Zlepšuje krevní oběh, snižuje krevní tlak, podporuje nervovou činnost. Dobré důvody, proč jíst řepu
Premium
Doporučujeme
Sladká historie: cukr je všudypřítomný, ale bývaly doby, kdy byl na českých stolech velkou vzácností
Premium
Červená hvězda podzimu. Vylisujte si šťávu, upečte ji nebo naložte
Rušný tah na Moravu zablokoval kamion s cukrovou řepou. Vůz se převrátil a náklad se vysypal
Sytá, ale chladivá polévka z Litvy. Jak na šaltibarščiai?
Recept
Neotřele chutná kombinace. Červená řepa zapečená s kokosovým mlékem a pistáciemi
Tatarák bez masa? Vyzkoušejte ten z červené řepy se sardinkami
Recept
Po půlstoletí končí kvóty na cukr. Česko má šanci stát se cukrovarnickou velmocí
Netradiční kečup z červené řepy a zdravé hranolky ze sladkých brambor
Mrtvého kolegu v myčce řepy našli pracovníci cukrovaru
Moderní zpracování řepy? Červená na džem a žlutá na kyselo
Nachová sklizeň. Jak na boršč poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Výborná červená řepa. Udělejte si boršč, radí Roman Paulus
Žlutá řepa. Zkuste ji s křepelkou, radí Roman Paulus
Začala sklizeň cukrové řepy, osevní plochy byly letos menší
Rubínově zářivá polévka z červené řepy
Recept
Jednoduché, zdravé a rychlé. Zkuste saláty podle šéfkuchařů
Recept
Červená řepa oživí vaření. Zkuste pět jednoduchých receptů
Seriál
Recepty pro chlapy? Rychlé a bez špinavého nádobí, říká šéfkuchař
Rozhovor
V Bruselu se rozhoduje o osudu cukru v EU. Česko neví, jak hlasovat
Nejlepší zimní zelenina: červená řepa
Doporučujeme
Příští rok přilepšíme i zemědělcům
Řepa: skrytý poklad. Její nať můžete zpracovat jako špenát
Řepa: skrytý poklad
5 nej věcí, které můžeme udělat z červené řepy
Video: Tři nejlepší recepty z řepy
Evropská komise snížila ceny cukru
Témata:
Agrární komora České republiky
,
Brambory
,
Červená řepa
,
Český statistický úřad
,
Evropská komise
,
Evropská unie
,
Jan Punčochář
,
Jan Punčochář
,
KDU-ČSL
,
kečup
,
Máslo
,
Obecní dům, a.s.
,
omáčka
,
Polévky
,
Rýže
,
řepa
,
silnice
,
Twitter
,
vývar
,
Zelí
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
RSS
Facebook
Síť X
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Magazín
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu
Přihlášení