130 let

Diskuze

Ugrilujte si maso. Zdravě

Teplé počasí přímo vybízí k venkovnímu grilování. Většina lidí si ale tímto způsobem připraví maso, které obsahuje nejen karcinogeny, ale někdy také bakterie. Víte, jak ugrilovat maso, aby bylo zdravé?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mrakoplaš

19. 6. 2009 13:53
Nedá mi to

Teď jsem to dočetl do konce. Prý je tuňák na grilování moc suchý !?!? To se nesmí ogrilovat na sra*ku. Uvnitř musí být syrový. Proboha, kdo všechno dnes žvaní do gastronomie !

0 0
možnosti

mon

18. 6. 2009 18:26
omacky haha

omacky, ktere se snazi v clanku prodat, jsou opravdu vtipne...hlavne kdyz obe obsahuji majonezu. to je potom to prave zdravi :-)

0 0
možnosti

Mrakoplaš

19. 6. 2009 13:49
Re: omacky haha

Tak to je fakt mazec !!! Zdravá výživa a majolka. Aioli omáčka je v podstatě majonéza, ale ze žloutků a extra panenského oliváče (nejlépe prý z okolí Les Baux de Provence). Přidává se do ní mořská sůl, citron, česnek, med (nejlépe tymiánový) a Dijonská hořčice. Doporučuju odzkoušet a vše dávkovat podle chuti. Super je k rybám.

0 0
možnosti

\TeX{}nosma\v{z}ka

16. 6. 2009 18:11
O ničem

O ničem

0 0
možnosti

\TeX{}nosma\v{z}ka

17. 6. 2009 10:49
Re: O ničem

Připomínka byla adresována elektrickému grilu ;-)

0 0
možnosti