kterým se rovněž omrzely diskuse o Kaplického knihovně na Letné. Pořádnej hlt vaječňáku je přece pro nás, gurmány života, tím nejlepším receptem jak přežít v tomto překohoutovaném i přeslepicovaném světě.
A je to jistota. Tento diskusní kruh zde bude patrně navěky a ještě Vaši vnuci si budou čítat na internetu, jak dědkovi či babulce chutil v dobách puberty vaječňák.
Tento článek je v čele sloupku v internetových lidovkách už přes rok. Asi musí být skutečně nepřekonatelný. Každopádně opožděné blahopřání k narozeninám!
Nějak jsou všechny ty recepty poněkud zastaralé, či spíše zasmrádlé. Že by nedostatek redaktorů?
Super recept, když je v čele rubriky víc, než půl roku ...
najdete na http://www.hedvabnastezka.cz/r/etnokuchyne/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.hedvabnastezka.cz/r/etnokuchyne/
No je to moc hezky recept, jenom tak trochu nevhapu proc se tu objevil na jare