• Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Velikonoční nádivka s tempehem a kopřivami. Jak na ni?

Svátky jara už jsou téměř za dveřmi a vy pomalu začínáte přemýšlet nad tím, čím letos ozvláštníte sváteční tabuli? Nebojte se experimentovat, zatímco na Vánoce bývá menu zpravidla téměř neměnné, Velikonoce dávají mnohem větší prostor vyzkoušet něco nového. Zkuste třeba nádivku s tempehem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vypadá to, že novináři už neví o čem psát. Proč to dělat jednoduše, tedy tradičně a zavedeně, když to jde dělat složitě. Nebo skrytá reklama prodejce onoé sojové šmakulády.

0 0
možnosti