Diskuze
SLADKÁ HISTORIE: cukr je všudypřítomný, ale bývaly doby, kdy byl na českých stolech velkou vzácností
Co má cukrová řepa společného s Napoleonem? Jak se z někdejšího Československa stala cukrovarnická velmoc? A proč je v době klimatických změn tak důležitá řepa na polích?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PB
P61a88v41e75l 18B18e43ň41o
15. 3. 2020 12:24
No jo a nějaký Pithart, co jim to předtím daroval, nyní zase zařídí, že nám Němci a Frantíci vrátí trh z cukrem, postaví zbořené cukrovary a EU opět povolí výměru cukrové řepy...tuto komoditu, která je jenom o byznysu nám už nikdo nevrátí...;-))
0
0
možnosti