můžou nechat za obchodem poblíž popelnic. Gurmáni si je už najdou.
Vyvézt - Afrika hladoví, v Dárfůru či Zimbabwe to sežerou, a jak rádi !
Nebo do pašalíku Čechistánského - Zdejší hypermarkety (synonymum "hypersráče") mají bohaté zkušenosti s prodejem prošlých potravin.
nie je tiež nejaká výhra, a ako nám to chutí, aj na Slovensku.
...sledi, ale kvašení sledi. Proto je problém s likvidací. Prodávají to v plechovkách s vrstveným lisováním, stupeň "zralosti" se určuje podle toho, jak je plechovka vypouklá. Nechutná to špatně, ale smrad je to opravdu hrozný. Kdyby si to někdo přivezl a chtěl vyzkoušet, tak otvírat v kbelíku s vodou, pod vodní hladinou. Nejlepší je to jen tak s chlebem, máslem a zacpaným nosem.
My jsme si to tu na Moravě dali s tenkým chlebem tunnbröd podle receptu z internetu a s červenou cibulí a bramborama na loupačku a mlíkem. Chutnalo to dobře, ale pak přišlo krkání a to jsem si připadal jako mi z krku lezlo ho...