Úterý 21. května 2024, svátek má Monika
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Beckham si trest odpykal a blýskl se dvěma góly

Sport

  11:01
NEW YORK - Anglický záložník David Beckham se vrátil po odpykání dvouzápasového trestu za kopnutí míče do ležícího protihráče dvěma góly, kterými přispěl k vítězství Los Angeles v sobotním utkání MLS na hřišti Portlandu 5:3. Dvakrát skórovala i další bývalá hvězda Premier League v dresu Galaxy Robbie Keane. Pátý gól obhájců titulu vstřelil třetí z klíčových hráčů týmu Landon Donovan.

Los Angeles Galaxy (Beckham) foto: ČTK

Los Angeles si připsalo páté vítězství z posledních sedmi zápasů a je zpátky v boji o play off, i když ho mnozí po nedávné sérii sedmi utkání bez výhry odepisovali. Loňští šampioni jsou nyní na pátém místě Západní konference.

Beckham musel vynechat dvě utkání za to, že v duelu proti San Jose v nastaveném čase, kdy se jeho tým pokoušel zvrátit nepříznivý stav 3:4, naštvaně kopl míč na protihráče. Sam Cronin, jenž reklamoval zranění, podle bývalého anglického kapitána příliš dlouho ležel na hřišti. Beckham trefil míčem nejen jeho, ale i rozhodčího.

Autoři: ,

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...