Pátek 24. května 2024, svátek má Jana
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Bitva roku začíná, Rosický je jen na tribuně

Sport

  19:27
BRATISLAVA - Záložník Tomáš Rosický se kvůli zdravotnímu stavu nedostal do sestavy české fotbalové reprezentace, která nyní hraje v Bratislavě klíčový zápas kvalifikace o postup na mistrovství světa. Rosický je jen na tribuně. Na lavičce začal utkání i útočník Milan Baroš.

Tomáš Rosický v dresu Věříme! foto: Lidovky.cz

Na hrotu se objevil jediný klasický útočník Jan Koller. Ten se vrací do reprezentační sestavy po více než roční odmlce, naposledy startoval na loňském ME v Rakousku a Švýcarsku.

Trenér Ivan Hašek vsadil na rozestavení 4-1-4-1. Ve středu obrany nastoupí Tomáš Sivok s Michalem Kadlecem, kteří spolu odehráli druhý poločas srpnového přípravného utkání proti Belgii. Úloha defenzivního štítového záložníka připadla Tomáši Hübschmanovi.

Šanci překvapivě dostal také Daniel Pudil na levé straně zálohy, který se v základní sestavě národního týmu objevuje téměř po dvou letech. Vedle Rosického se do osmnáctičlenné nominace na zápas nedostali ani obránci Roman Hubník s Martinem Jiránkem, kteří také budou zápas sledovat z tribuny.

Sestava ČR: Čech - Grygera, Sivok, Kadlec, Jankulovski - Hübschman - Štajner, Jarolím, Plašil, Pudil - Koller. Trenér: Hašek.

Autoři: ,

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...