Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Do Budějovic se vrací Tobiáš

Sport

  9:46
ČESKÉ BUDĚJOVICE - Odvolaného trenéra Jana Kmocha nahradil u fotbalistů Českých Budějovic Pavel Tobiáš. Třiapadesátiletý kouč, který v první lize naposledy působil v Příbrami, povede Jihočechy již počtvrté v kariéře.

Další návrat Tobiáše. foto: ČTK

Tobiáš bude mužstvu představen dnes dopoledne a již povede první trénink. "Rozhodli jsme se pro něj, protože je to kvalitní a úspěšný trenér, který má navíc s působením v Dynamu velké zkušenosti," uvedl sportovní manažer klubu Roman Rogoz. "Co nejrychleji se chceme dostat z pásma sestupu, po konci podzimu si to společně vyhodnotíme," naznačil, jaké úkoly nový kouč dostal.

Zástupci jihočeského klubu se v úterý rozhodli reagovat na neuspokojivé výsledky mužstva a jako první z ligového pelotonu sáhli v nové sezoně ke změně na trenérském postu. Stejně jako před rokem odvolalo vedení kouče už po čtyřech kolech, v nichž se Dynamu povedlo jen v jednom utkání bodovat.

Autor:

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...