Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

Hráči mají příliš sexu, proto nehrají moc dobře, říká šéf fotbalistů FCSB Becali

George "Gigi" Becali. foto: Reuters

Bukurešť - Podle majitele slavného rumunského fotbalového klubu FCSB Gigiho Becaliho stojí za špatnými výsledky někdejší Steauy Bukurešť fakt, že jeho hráči se až příliš věnují sexu. Kontroverzní podnikatel to řekl po remíze 1:1 s outsiderem z Trhoviště.
  19:01

„Moji hráči se se svými partnerkami milují moc často, proto v poslední době nehrají moc dobře,“ řekl Becali novinářům po třetím duelu v řadě, který FCSB nedotáhl k vítězství. V ligové tabulce je historicky nejúspěšnější rumunský klub až čtvrtý.

„Hráči Kluže mají sex jen jednou týdně, protože se s ženami častěji nestýkají,“ uvedl Becali. „Kdyby si tak náš útočník Florinel Coman trochu odpočinul, ale on se radši věnuje jiným činnostem,“ dodal Becali.

Jednašedesátiletý Becali zbohatl po pádu komunismu na obchodu s nemovitostmi. Kvůli uplácení státních zaměstnanců a machinacím s pozemky pobyl v letech 2013 až 2015 téměř dva roky ve vězení. V minulosti byl členem Evropského i rumunského parlamentu. Většinový podíl v klubu získal v roce 2003, před třemi lety musel kvůli sporu s ministerstvem obrany sáhnout ke změně tradičního názvu na Fotbal Club Steaua Bucuresti.

Autor: