Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Neymar čelí obvinění ze znásilnění modelky. Pravda dříve nebo později vyjde najevo, má jasno

Sport

  20:02
Sao Paolo - Brazilský fotbalista Neymar při dalším výslechu, tentokrát na policii v Sao Paulu, opakovaně popřel, že by se dopustil znásilnění, ze kterého jej obvinila modelka Najila Trindadeová. Sedmadvacetiletý útočník vypovídal zhruba tři hodiny, státní zástupkyně konstatovala, že uspokojivě zodpověděl všechny otázky.

Neymar vstřelil proti Liverpoolu jeden gól. foto: ČTK/AP

Médiím se pak Neymar svěřil, že jeho jedinou touhou je, aby aféra co nejdřív skončila. Aféru označil za nejhorší zážitek v kariéře. „Pravda dříve nebo později vyjde najevo,“ řekl Neymar.

Modelka hráče Paris St. Germain obvinila, že ji pozval 15. května do hotelu v Paříži a tam ji znásilnil. Neymar, který kvůli zranění kotníku přijde o jihoamerický šampionát, tvrdí, že se stal obětí vydírání.

Neymar vstřelil proti Liverpoolu jeden gól.
Neymar leží na zemi po souboji s hráčem Liverpoolu Andym Robertsonem.

Už v minulém týdnu Neymar vypovídal na policejním oddělení počítačové kriminality v Riu de Janeiro kvůli informacím a intimním fotografiím modelky k případu, které na svoji obranu zveřejnil na sociálních sítích.

Trindadeová absolvovala šestihodinový výslech v pátek. Nyní je podle médií na vyšetřovatelích, aby posoudili, zda vznesená obvinění v případech znásilnění i zveřejnění vzájemné komunikace na sociálních sítích stačí na obžalobu.

Autor:

Dětský šampon, který neštípe v očích: Přečtěte si!
Dětský šampon, který neštípe v očích: Přečtěte si!

40 uživatelů eMimina se pustilo do testování jemného šamponu KIND od značky Mádara, který je vhodný pro miminka už od prvních dnů. Jak si šampon...