Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Přátelák po anglicku, fotbalisté Tottenhamu zranili dva hráče United. 'Mrzí mě to,' reaguje trenér

Sport

  13:15
Šanghaj - Trenér fotbalistů Tottenhamu Mauricio Pochettino se po čtvrtečním přípravném utkání v Šanghaji s Manchesterem United omluvil za tvrdé zákroky hráčů londýnského celku. Ani fauly však finalistovi Ligy mistrů nepomohly a prohrál 1:2.

Zklamaného Moussu Sissoka utěšuje trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino foto: Reuters

United poslal do vedení Anthony Martial a po vyrovnání Lucase Moury rozhodl o vítězství manchesterského celku osmnáctiletý záložník Agel Gomes. Prim však v zápase hrály tvrdé zákroky a vyloučení riskoval především Moussa Sissoko za ostrý zákrok a následné šlápnutí na Daniela Jamese.

„Omlouvám se za hráče. Ale očekávám to stejné z druhé strany, protože i proti nám bylo ve druhé půli dost tvrdých zákroků,“ citovala Pochettina agentura Reuters. „Některé zákroky mi vadily, protože můžete zasáhnout pozdě a stát se může cokoliv. Je důležité hrát s vášní a nasazením, ale teď pracujeme na stylu hry a fyzičce,“ dodal.

Zraněním zápas skončil pro obránce United Erica Baillyho, který se zranil při snaze o zastavení útočníka Son Hung-mina. „Mrzí mě to. Hráči pracují na fyzičce, začínají bojovat o místo v sestavě, takže když se někdo zraní v přípravě, je to vždycky těžké,“ uvedl kouč Tottehamu.

25.července 2019 v 16:13, příspěvek archivován: 26.července 2019 v 13:12

Bailly suffered a knee injury in the second half of the 2-1 win over Tottenham and initial reports say that it does not look good https://t.co/Djwwo2CiVa https://t.co/I4yUe13CIi

„Otočil si koleno. Na první pohled to nevypadá dobře, ale uvidíme po vyšetření,“ přidal trenér United Ole Gunnar Solskjaer s tím, že s tvrdou hrou soupeře problém neměl. „Děláme soutěživý sport a připravujeme se na ligu, takže proč hrát v rukavičkách. Navíc jsme nejen dostávali, ale také rozdávali. Byl to dobrý zápas,“ prohlásil.

Autor: