Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

Ronaldo v ráži. Dal za Juventus gól v jedenáctém zápase v řadě a srovnal italský rekord

Cristiano Ronaldo si připsal další gól foto: Reuters

Řím - Cristiano Ronaldo se v italské lize trefil v jedenáctém zápase v řadě a vyrovnal rekord Serie A. V utkání prvního týmu s posledním zvítězil Juventus na hřišti Spal Ferrara 2:1 a udržel si náskok před Laziem.
  20:19

Nezastavitelný Haaland pálí ostrými dál. Svou devátou brankou v bundeslize přispěl k výhře v Brémách

V 11 utkáních po sobě dokázali v Itálii dosud skórovat jen Argentinec Gabriel Batistuta před pětadvaceti lety a Fabio Quagliarella loni. Vedle Ronalda se za Juventus prosadil také Welšan Ramsey, za domácí snížil Petagna z pokutového kopu nařízeného po konzultaci s videem.

Cristiano Ronaldo si připsal další gól
Cristiano Ronaldo si připsal další gól

Portugalský kanonýr ještě od začátku roku nevyšel ani jednou naprázdno. Gól nedal jen ve dvou zápasech, do nichž nenastoupil ze zdravotních důvodů. V lize má na kontě už 21 branek, o další zásah ho dnes připravilo břevno.

V souboji týmů ze středu tabulky remizovala Boloňa s Udine 1:1. Hosté dlouho vedli díky přesné hlavičce Okaky, ale v nastavení Argentinec Palacio vyrovnal. Rozhodčí sice zkoumal video kvůli podezření na faul, ale gól uznal.

Udine nevyhrálo v šestém zápase v řadě, propadlo se až na 15. místo a jen pět bodů ho dělí od pásma sestupu. Boloňa, jíž pro zranění stále chybí Ladislav Krejčí, naopak ztrácí jen dva body na pozice zajišťující postup do evropských pohárů.

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...