Středa 17. dubna 2024, svátek má Rudolf
130 let

Lidovky.cz

Šéf PSG: Neymar klidně může odejít, ale klub zatím žádnou nabídku nedostal

Sport

  10:51
PAŘÍŽ - Brazilský útočník Neymar může odejít z Paris St. Germain, pokud klub dostane odpovídající nabídku. Prohlásil to sportovní ředitel francouzského mistra Leonardo, podle nějž se však žádná jednání o odchodu hvězdného fotbalisty nevedou. Rozhovory o možném návratu nejdražšího hráče světa do Barcelony označil Leonardo za povrchní.

Brazilský fotbalista Neymar je zraněný foto: Reuters

„Neymar může opustit PSG, pokud přijde nabídka a my se se zájemcem dohodneme. Ale zatím nevíme, jestli ho někdo chce a za jakou cenu. Každopádně se takový přestup nedá udělat za den,“ řekl Leonardo webu leparisien.fr.

Brazilský fotbalista Neymar je zraněný
Naštvaný Neymar poté, co rozhodčí po konzultaci s videem odvolal původně...

Prezident barcelonského klubu Josep Maria Bartomeu v minulém týdnu prohlásil, že PSG se Neymara zdráhá prodat. „Zatím nepřišla žádná nabídka,“ zopakoval Leonardo. „Pravdou je, že v nějakém kontaktu (s Barcelonou) jsme byli. Ale bylo to jen velmi povrchní a nevypadalo to jako seriózní zájem,“ dodal.

Neymar předloni přestoupil z Barcelony do PSG za rekordních 222 milionů eur. S francouzským celkem má smlouvu do roku 2022.

Podle španělských médií se již Neymar s Barcelonou ústně dohodl na návratu a pětiletém kontraktu. V pondělí sedmadvacetiletý Brazilec bez omluvy nedorazil na začátek letní přípravy PSG.

Autor: