Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sotva jsem mohl dýchat, teď už se cítím lépe, říká koronavirem nakažená hvězda Juventusu Dybala

Sport

  17:55
Turín - Ofenzivní záložník Paulo Dybala, který je jedním ze tří fotbalistů Juventusu Turín s potvrzenou nákazou novým typem koronaviru, připustil, že se u něj velmi silně projevily příznaky nemoci. Těžce se mu dýchalo a po pěti minutách byl unavený. Nyní se ale už argentinská ofenzivní hvězda "Staré dámy" cítí lépe a snaží se začít s tréninkem.

Paulo Dybala foto: Reuters

Lékaři u Dybaly diagnostikovali nákazu nemocí COVID-19 v sobotu. Šestadvacetiletý ofenzivní hráč je od té doby ve svém domě v Turíně v izolaci spolu s přítelkyní, kterou postihl koronavirus také.

„Objevily se u nás velmi silné příznaky nemoci, ale dnes už se cítím mnohem lépe. Ted už se mohu lépe pohybovat, chodit a snažím se trénovat. Předtím jsem sotva mohl dýchat a po pěti minutách jsem nemohl nic dělat. Bolí mě svaly, ale naštěstí jsem už teď na tom lépe,“ uvedl Dybala na videonahrávce.

Paulo Dybala
Paulo Dybala a Gonzalo Higuain z Juventusu slaví gól v sítí Cagliari.

Vedle něj se z Juventusu dosud nakazili novou nemocí další dva hráči - Daniele Rugani a Blaise Matuidi. Pozitivní případy ohlásily i další kluby ze Serie A. Itálie je jednou z nejhůře zasažených zemí na světě, epicentrum nákazy je v regionu Lombardie.

Autor:

Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč
Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč

Každý týden můžete získat zajímavé balíčky od značek Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč. Hrajte s námi a získejte hlavní výhru, balíček s...