Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sport

Ze šťastlivce smolařem. Odvážný sázkař trefil dva bláznivé výsledky, kvůli obavám přišel o milion

Manchester United v atraktivním duelu porazil Leeds 6:2. foto: Reuters

Praha - Bláznivá, nepředvídatelná. Asi tak by se zatím dala označit tato sezona Premier League. Outsideři překvapují favority, padá hodně branek. Proto se nikdo nemohl divit, když jeden z fanoušků tipoval, že víkendové kolo přinese výhru Liverpoolu nad Crystal Palace poměrem 7:0 a že Manchester United deklasuje nováčka z Leedsu 6:2. Oba zápasy těmito výsledky skutečně skončily, zdatný sázkař ale přeci jen nemohl být spokojen.
  11:01

Na souhru dvou neočekávaných výsledků vsadil pouze 2 libry (57 korun), v případě úspěchu si mohl odnést až 40 000 liber (1,14 milionu korun). Rozhodně ale nečekal, že se obě utkání začnou vyvíjet jím požadovaným směrem.

Manchester United v atraktivním duelu porazil Leeds 6:2.
Liverpool rozstřílel Crystal Palace 7:0.

Nejdříve nastoupil Liverpool. V sobotním duelu na stadionu Crystal Palace otevřel skóre už ve třetí minutě. V prvním poločase družina Jürgena Kloppa herně nikterak nedominovala, ale byla nesmírně produktivní a do šaten šla s komfortním náskokem tří branek.

Po přestávce se duel změnil v naprostou demolici. Rezignované domácí mužstvo postupně dorazili Jordan Henderson, Roberto Firmino a dvakrát se prosadil také střídající Mohamed Salah, který se s bilancí třinácti přesných zásahů vyhoupl do čela tabulky kanonýrů.

VIDEO: Další zkrat Limberského. Po inkasovaném gólu vybil soupeře, sudí jen přihlížel

„Vypadalo to, že si všichni moji hráči nazuli střelecké kopačky,“ vtipkoval po zápase Klopp, jehož svěřenci se postarali o první sedmigólové venkovní vítězství v historii liverpoolského klubu.   

Souboj Manchesteru United s Leedsem pak vzhledem k hernímu stylu obou mužstev sliboval ofenzivní představení. Potvrzení přišlo už po třech minutách, kdy Red Devils zásluhou Scotta McTominaye vedli 2:0. Po prvním půli se na světelné tabuli vyjímalo skóre 4:1, odvážný sázkař tak k fantastickému zisku potřeboval jen tři branky.

Postupem času jej ale zřejmě přemohla nervozita a strach z možného neúspěchu. Ve dvaašedesáté minutě se proto rozhodl využít možnosti, kterou online sázení poskytuje, a vybral peníze předem. Celkově si přišel na 2 279 liber (65 tisíc korun), což rozhodně není špatné.

Zbytek utkání ale přeci jen musel sledovat s trochou frustrace. V nadcházejících deseti minutách se totiž Manchester prosadil dvakrát, Leeds jednou a stav 6:2 vydržel až do závěrečného hvizdu.

Šťastnému smolaři tak milionová výhra protekla mezi prsty.

Jak vyzrát na citlivou pokožku miminek?
Jak vyzrát na citlivou pokožku miminek?

40 testerek vyzkoušelo intenzivní zklidňující balzám pro velmi suchou, citlivou i atopickou pokožku Atoderm Intensive baume od Biodermy. Jak balzám...