Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Boston porazil Rangers, Pastrňák poprvé od návratu nebodoval. Kanadský šlágr ovládlo Toronto

Boston porazil Rangers, Pastrňák poprvé od návratu nebodoval. foto: Bruce Bennett/Pool Photo via APReuters

New York - Hokejisté Bostonu a Toronta si v NHL připsali shodně čtvrtá vítězství za sebou a upevnili si tak pozici v čele svých divizí. Bruins uspěli v aréně New York Rangers 3:2 v prodloužení, Maple Leafs přehráli v souboji dvou nejlepších týmů Severní divize Montreal na jeho ledě 4:2. Čeští hokejisté vyšli ve středečních duelech bodově naprázdno.
  7:42

Boston bodoval již podeváté v řadě od své dosud jediné porážky v základní hrací době z ledu New York Islanders (0:1) a drží první místo ve Východní divizi dva body před Philadelphií. O vítězství Bruins rozhodl po 36 sekundách prodloužení Brad Marchand. 

Radost hokejistů Tampy Bay.
Hokejisté Toronta porazili Vancouver 5:1 a s 19 body vedou tabulku NHL před...

David Pastrňák poprvé po návratu na led po operaci kyčle nebodoval. V předchozích čtyřech utkáních si připsal osm bodů za pět branek a tři asistence.

Toronto rozhodlo zápas v úvodu třetí třetiny, kdy odskočilo Montrealu na 3:1. V čase 41:50 se poprvé v sezoně prosadil obránce Maple Leafs Justin Holl a o 42 sekund později skóroval Ilja Michejev. 

Tři minuty a dvacet sekund před koncem třetí třetiny vstřelil kontaktní gól slovenský útočník Tomáš Tatar, víc ale Canadiens nestihli. Na konečných 4:2 upravil při závěrečné power play domácích Zach Hyman. Nejlepší střelec NHL Auston Matthews neskóroval poprvé po osmi duelech.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!