Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Boston porazil Rangers, Pastrňák poprvé od návratu nebodoval. Kanadský šlágr ovládlo Toronto

Boston porazil Rangers, Pastrňák poprvé od návratu nebodoval. foto: Bruce Bennett/Pool Photo via APReuters

New York - Hokejisté Bostonu a Toronta si v NHL připsali shodně čtvrtá vítězství za sebou a upevnili si tak pozici v čele svých divizí. Bruins uspěli v aréně New York Rangers 3:2 v prodloužení, Maple Leafs přehráli v souboji dvou nejlepších týmů Severní divize Montreal na jeho ledě 4:2. Čeští hokejisté vyšli ve středečních duelech bodově naprázdno.
  7:42

Boston bodoval již podeváté v řadě od své dosud jediné porážky v základní hrací době z ledu New York Islanders (0:1) a drží první místo ve Východní divizi dva body před Philadelphií. O vítězství Bruins rozhodl po 36 sekundách prodloužení Brad Marchand. 

Radost hokejistů Tampy Bay.
Hokejisté Toronta porazili Vancouver 5:1 a s 19 body vedou tabulku NHL před...

David Pastrňák poprvé po návratu na led po operaci kyčle nebodoval. V předchozích čtyřech utkáních si připsal osm bodů za pět branek a tři asistence.

Toronto rozhodlo zápas v úvodu třetí třetiny, kdy odskočilo Montrealu na 3:1. V čase 41:50 se poprvé v sezoně prosadil obránce Maple Leafs Justin Holl a o 42 sekund později skóroval Ilja Michejev. 

Tři minuty a dvacet sekund před koncem třetí třetiny vstřelil kontaktní gól slovenský útočník Tomáš Tatar, víc ale Canadiens nestihli. Na konečných 4:2 upravil při závěrečné power play domácích Zach Hyman. Nejlepší střelec NHL Auston Matthews neskóroval poprvé po osmi duelech.

Autor:

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...