Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav
130 let

Lidovky.cz

Sport

Proti „masáži“. Fanoušci Pardubic vybírají peníze na Zadinovu pokutu

Trenér Marek Zadina na střídačce Pardubic. foto: ČTK

„Stojíme za naším trenérem,“ provolává největší spolek fanoušků pardubických hokejistů. Říkají si Dynamo Fans. A reagují na rozhodnutí extraligové disciplinární komise, která hlavnímu kouči Marku Zadinovi udělila pokutu 75 tisíc korun za znevažování jména soutěže. Společně s dalšími příznivci se chtějí na finanční trest složit.
  9:50

„Asi jste všichni zaznamenali nejen mediální masáž na Marka Zadinu a jeho vyjádření po posledním zápase, kde mu následně byla udělena pokuta ve výši 75 000 Kč,“ stojí v úvodu příspěvku spolku.

Zadina ihned po skončení nedělního klání, které Pardubice vyhrály 6:2, v ostrém – a potrestaném – projevu obvinil televizního experta Milana Antoše mimo jiné z ovlivňování komise rozhodčích a ze „špinění“ klubového jména.

Asi jste všichni zaznamenali nejen mediální masáž na Marka Zadinu a jeho vyjádření po posledním zápase, kde mu následně dnes byla udělena pokuta ve výši 75 000 Kč.
Stojíme za naším trenérem a tudíž během zítřejšího dne proběhne sbírka na výše uvedenou pokutu. Dobrovolně může každý přispět libovolnou částkou před zápasem a během přestávek u hlavního vchodu, u stánku DF, kde bude speciální kasa. Zároveň po aréně se budou pohybovat dobrovolníci, u kterých můžete také přispět. Jsme jeden tým!

číslo účtu: 2201825884/2010 (Fio banka)
Variabilní symbol: 99999
Zpráva pro příjemce: dar Marek Zadina

Zítra po finálovém utkání proběhne na Jižní tribuně veřejné sčítání hotovosti ze sbírky a veškeré platby na účet pod uvedeným variabilním symbolem budou od čtvrtka 25.4.2024 postupně zveřejňovány na našem WEBu https://www.dynamofans.cz/

23. dubna 2024 v 19:21, příspěvek archivován: 24. dubna 2024 v 9:01

„Stojíme za naším trenérem a tudíž během středy proběhne sbírka na výše uvedenou pokutu. Dobrovolně může každý přispět libovolnou částkou,“ vzkazuje fanklub dalším příznivcům.

Peníze hodlá vybírat před zápasem a během přestávek u hlavního vchodu, kde bude mít pokladnu. Zároveň se prý angažují také dobrovolníci, u nichž se mohou lidé skládat. Po utkání se na Jižní tribuně sečte hotovost. Přispívat lze též na účet, veškeré platby se od čtvrtka objeví na webu spolku.

„Jsme jeden tým!“ hlásí Dynamo Fans.

Důležitý pátý duel v enteria areně startuje ve středečních 18 hodin. Stav finálové série je 2:2.

Autor: