Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Sport

SLÁVISTA: Titul v Edenu bude. Ale kdy bude hrát Slavia zase fotbal?

Utkání mezi Slavií a Plzní foto:  Michal Šula, MAFRA

Názor
Poslední, rozprodaná Opava odvolala trenéra. Neustál středeční prohru na Spartě. Nás v Edenu (ještě před koronavirem) zachránil od prohry se Spartou Petar Musa v nastavení. Ani nemá smysl uvažovat o odvolání trenéra Trpišovského, ale nad formou Slavie? Zatím se jaro, kdy se měl tým ladit na předkolo Ligy mistrů, jaksi nevede.
  19:54

SPARŤANKA: Až šestá výhra může spasit sparťanskou sezonu. Pohárový zápas s Plzní bude o všechno

Ztrácíme, ztrácíme a ztrácíme. Omlazené mužstvo se lepší, bojuje, ale kde jsou výsledky naznačující postup do LM? Zdá se, že odešly se zkušenými hráči. Současný kádr je samozřejmě dobrý. V české lize. V české lize, kterou letos dokopeme k titulu. To ale nemůže stačit ani týmu, ani fanouškům.

Vachtang Čanturišvili ve tvrdém souboji s Lukášem Masopustem.
Utkání 30. kola první fotbalové ligy: SK Slavia Praha - Fastav Zlín, 14. června...

S mnohabodovým polštářem z podzimu dotáhnout titul a pak slavně „sestoupit“ do Evropské ligy je ale až moc černý scénář. Černější už je vlastně jen nemít titul a vypadnout z nemistrovské části kvalifikace LM.

Ale i když věřím, že Plzeň udělá maximum, na titul to stačit nebude. Nevěřím jí já ani sázkové kanceláře. I když kurz 45:1 z loňského listopadu už stlačila na desetinu. Uhádli jste, já ho v listopadu ležet nenechal. Pro jistotu a rád to oželím.

Nezodpovězené otázky jsou: Jak do LM? Kdo nahradí (údajně) odcházejícího sportovního manažera Jana Nezmara? A kdy zase budeme hrát fotbal? Jindřich Trpišovský říká: „Běhat naučím každého.“ Mně ale přijde atletika jako pěkně nudnej sport.

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...