Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu SLÁVISTA: Na shledanou v lepších časech

Sport

  20:00
PRAHA - Otázka z názvu této rubriky už začíná působit jako provokace. Avšak vzhledem k tomu, že stejný název nese od svého vzniku, nehledejme v tom zlomyslnost a pokusme se i tentokrát odpovědět bez platilovských vytáček. Jak vidí ligu slávista? Blbě!

Ondrášovka Cup - Teplice vs. Slavia (prázdné tribuny). foto: ČTK

Po zkušenosti, jak "rychle" vedení klubu ruku v ruce s naším, samozřejmě zcela transparentním vlastníkem řidičem Francem situaci ve Slavii řeší, je nemožné, abychom licenci pro příští sezonu stihli získat. Navrhuji proto od podzimu rubriku přejmenovat na "jak se vám líbí ve třetí lize, divizi, třetí třídě?" (nehodící se škrtněte).

Jediný, kdo může být zjevně v klidu, jsou tuneláři, kterým z klubové kasy pod rukama někam zmizely stovky milionů. Náš pan generální ředitel Platil to v jistém online rozhovoru řekl jasně a výstižně: "S českou policií v zádech se není čeho bát..." Jen předpokládám, že došlo ke zkreslení výroku a správně měl znít: "Ani s českou policií v patách se není čeho bát..."

Doufejme, že účinnější bude alespoň zítřejší zásah disciplinární komise, která se má zabývat rozbitým oknem na papaláštribuně při pohárovém utkání s Olomoucí. Věřme, že pořádně osolí pana Platila za vyprovokování fanoušků, kteří se postavili na zoufalou obranu klubu proti hyenám. Fanoušci by za statečnost a nasazení měli dostat od svazu alespoň čestné uznání.

Abychom ale také splnili zpravodajskou povinnost - v Budějovicích i přes remízu opět pěkný výkon. Děkovat hráčům ovšem budeme, až jim vedení opět dovolí za námi přijít. Na shledanou v lepších časech.

Autor (42) je tradicionalista ctící víru otců a zásadu, že krev není voda, i pokud jde o fotbal a věrnost Slavii.

Autoři:

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...