Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Bookmakeři dávají Čechům větší šance, domácí jsou bez své dvojky

Davis Cup

  17:39
BARCELONA - Absence španělské dvojky Fernanda Verdaska v páteční dvouhře daviscupového finále v Barceloně zvyšuje podle bookmakerů šance českých tenistů na triumf v soutěži.

Příprava na finále Davis cupu. Fernando Verdasco. foto: ČTK

Zatímco ještě na začátku týdny se kurzy na úspěch svěřenců Jaroslava Navrátila pohybovaly u tuzemských sázkových kanceláří v rozpětí mezi 4:1 až 5:1, den přes začátkem duelu klesly přibližně na 3:1.

Z domácích společností by případná česká výhra vynesla nejvyšší částku sázejícímu u Synot-Tip, který vypsal na triumf hostů kurz 4:1. Naopak nejvyrovnanější duel očekává Tipsport - na české tenisty se dá tipovat v poměru 2,98:1. Stejná kancelář nabízí i nejvyšší koeficient na vítězství domácích Španělů (1,29:1), přitom ještě v pondělí to bylo jen 1,15:1.

Absence zraněného Verdaska pozměnila i kurzy na druhou páteční dvouhru. V souboji se španělskou dvojkou by byla česká jednička Radek Štěpánek outsiderem v poměru 2,65:1, naopak s Davidem Ferrerem, který nahradil Verdaska, očekávají bookmakeři vyrovnanou bitvu. Domácí hráč je jen lehkým favoritem (1,72:1).

Autor:

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...