Čtvrtek 16. května 2024, svátek má Přemysl
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hulínský udeřil. A vytvořil nový český rekord

Za velkého zájmu diváků se dnes na pražském Staroměstském náměstí uskutečnila akce nazvaná Setkání mistrů bojových umění. Zájemcům nabídla ukázky karate, taekwonda, suma, aikida, samba, kendó a sekání mečem. Padl také český rekord v přerážení stavebních dílců YTONG loktem, který vytvořil politik Petr Hulínský z ČSSD.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Socha z ledu

16. 9. 2009 8:32
www.skola-sebeobrany.cz

Nechci nikomu kazit radost z vydařené exhibice, ani se tady o tom s někým hádat, ale vzhledem k tomu, že v článku paní Jansová mluvila o představení dostupných možností veřejnosti, jen pro úplnost chci dodat, že také jsou školy, které na náměstích jaksi nemají co nabídnout, protože necvičí v pestrobarevných asijských lidových krojích, netrénují balet ani ničení stavebního materiálu, ale prostě "jenom" sebeobranu...   ;)

0 0
možnosti

Az

15. 9. 2009 23:17
Tak nevim...

Bojovým sportům příliš nerozumím, ale podle vyjádření zasvěcenců Hulínský exhibuje v disciplině, kterou hravě zvládají šestiletí borci...

0 0
možnosti

Martin

15. 9. 2009 21:33
Vida

Vida ho, když zrovna nezve do česka ruské atomové generály, aby česku pohrozili nukleárním útokem, tak se věnuje takovémuto sportu. Pestrý to člověk.

0 0
možnosti