Středa 15. května 2024, svátek má Žofie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nezlom vaz!

Vedoucí muž Světového poháru ve skocích na lyžích Jakub Janda o Radovanu Krejčířovi, strachu z výšek, masce introverta a setině vteřiny, která všechno rozhodne
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

-mm-

7. 2. 2006 15:37
Dělá své řemeslo
dobře a to se má vždycky ocenit. Neochybně jeho IQ nebude moc vysoké, ale to jeho přednosti nesnižuje. Článek prostě přinesl jeho portrét a je myslím objektivní. S Jágrem, který je inteligentní a přemýšlivý člověk bych ho ale nesrovnával - četl jsem s ním pár rozhovorů a to je úplně jiná kategorie, to je opravdová osobnost s přirozenou inteligencí. Tenhleten je duše prostá, ale co dělá to umí. Kdybychom byli všichni takoví, bylo by dobře.
0 0
možnosti

Inoy

7. 2. 2006 19:46
Re: Dělá své řemeslo
Určovat něčí IQ podle vystupování v médiích asi není ten nejpřesnější způsob, jak dojít ke správnému výsledku. Asi závisí hodně taky na tom, jakou průpravu k tomu závodníci dostanou. Pěkná parodie je na to ve filmu Mňága-Happyend. Tady je dost co zlepšovat, ale srovnávat s Jágrem asi není to pravé. Když už, tak třeba Hašek.
0 0
možnosti

ja

7. 2. 2006 13:19
jednodusi?
jestli je jednodusi to netvrdim, ale zda se mi trochu divny, ze kluk v jeho letech, kterej cestuje po celym svete, neumi ani slovo anglicky nebo nemecky. je celkem legrace ho sledovat, kdyz dava rozhovory napr. rakouske televizi - prijde na rozhovor s nejakym starym funkcionarem ze svazu, novinari se zeptaji, jestli se maji ptat nemecky nebo anglicky, funkcionar rekne, ze anglicky ..... reporter se zepta nemecky (pro svy divaky) a okamzite preklada do anglictiny, funkcionar jandovi prelozi z anglictiny do cestiny (tak 60%puvodni otazky), janda neco placne (malokdy se to vztahuje k otazce - i vlivem nekolika prekladu), funkcionar to zase prelozi do primitivni anglictiny ........ celkem jsem se stydel.
0 0
možnosti

Arne

6. 2. 2006 22:51
Je dobrej !
Někde jsem četl, že když skokan jednou spadne, tak skončí. Janys nespadne a jednoduší taky není. Je v pohodě a vyhraje Turín!
0 0
možnosti

Jouda

6. 2. 2006 21:15
No,
mě naopak překvapil svou otevřeností a mluvil docela pěkně, když to srovnám s televizí. Otázky byly kladeny moc pěkně, to se lidovkám povedlo. Kubovi moc fandím a doufám, že mu forma vydrží do Turina a když ne, tak se svět nezboří a aspoň si zakomplexovanci budou moci zanadávati, ale radši ať jim zacpe hubu zlatem
0 0
možnosti

spitak

6. 2. 2006 21:11
hezké...
čtení. jakub janda mi připadá jako milý kluk a dobrý sportovec se vším, co k tomu patří. jako jednomu z mála českých elitních sportovců mu věřím ohledně jeho výroků o slávě, myslím, že si na svou skromnost skutečně nehraje.
0 0
možnosti

KingKong

6. 2. 2006 20:22
Akorát...
Akorát mi Jandys přijde trošku jednodušší.......... No, ale to je jedno, Jarda Jágr taky není anštajn, ale hlavně, že dává góly.......... Takže Jandys, co nejdál..........
0 0
možnosti

Radius

8. 2. 2006 15:14
Re: Akorát...
Ten Tvuj Anstajn  se pise EINSTEIN.To ale nic nemeni na faktu ze spolecne fandime tomu sympatakovi z Frenstatu no neeeeee?????
0 0
možnosti

Martin

6. 2. 2006 10:41
Dobré otázky
Zajímavé čtení
0 0
možnosti