Úterý 21. května 2024, svátek má Monika
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Překvapení. Hvězdný Sagan oznámil po středeční etapě Tour rozchod s manželkou

Sport

  9:34
Bourg-Saint-Maurice Les Arcs (Francie) - Trojnásobný mistr světa v cyklistice Slovák Peter Sagan během Tour de France oznámil překvapivý rozchod s manželkou Katarínou. S bývalou modelkou se oženil na podzim roku 2015 a loni v říjnu se jim narodil syn Marlon.

Slovák Peter Sagan slaví vítězství ve 3. etapě Tour de France 2017. foto: ČTK/AP

„Po dlouhé a uvážlivé debatě jsme s Kate došli k závěru, že by bylo mnohem lepší, kdybychom se jako pár rozešli. Máme pocit, že bychom měli dál žít jako dobří přátelé a shodujeme se v tom, že je to správný krok,“ uvedl Sagan na sociálních sítích po středeční jedenácté etapě Tour.

„Zamilovali jsme se do sebe, ušli společně fantastickou cestu a dostalo se nám požehnání v podobě krásného syna. Kate byla důležitou součástí mého života, celé ty roky mě podporovala v kariéře a je to skvělá matka. Necítíme k sobě žádnou zášť, pouze půjdeme svou vlastní cestou, se vzájemným respektem. Na prvním místě pro nás teď bude Marlon. Uděláme všechno pro to, abychom mu zajistili láskyplné prostředí pro výchovu a byli oddanými a milujícími rodiči, které potřebuje,“ napsal osmadvacetiletý jezdec stáje Bora-Hansgrohe, který na letošní Tour vyhrál zatím dvě etapy a vede bodovací soutěž, kterou může ovládnout už pošesté za sebou.

Autor:

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...