Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slavia skočila do čela ligy

Tři lídry měla včera fotbalová liga. Do odpoledne patřila vláda Spartě. Před pátou hodinou ji o skóre přeskočil Liberec, jenž porazil 2:0 České Budějovice. O hodinu později však byla první Slavia, která porazila 2:1 Baník Ostrava.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SKS

4. 12. 2006 13:09
Asi jsem videl trochu jiny zapas

K rudejm mozkum jen tolik: kdo nerozezna stazeni hrace zezadu a to, kdyz se utocnik skaci po nabehnuti do zad obrance kontrolujiciho balon, je mozna uspesnej rumunskej baca, ale fotbalu rozumi jak koza nakladaku.

K autorovi jednak citace pravidel: Rozhodci hrace vylouci, zmaří-li soupeři zjevnou možnost dosáhnout branky tím, že soupeře útočícího na branku zastaví přestupkem, za který se nařizuje přímý volný kop popřípadě pokutový kop. Tzn, jakmile piskal faul, musel tahat cervenou, necekane by bylo treba kdyby zatancil kankan.

Taky nechapu, proc je pri spornem momentu citovana jen jedna strana a jak muze autor vedet, ze se Vlcek dostal dopredu diky VZAJEMNEMU! pridrzeni, a ne treba proto, ze je rychlejsi. Trener Ostravy, Vlcek a vcera v TV Hrebik to videli jako ja - nezkusenost stopera.

Jinak klobouk dolu pred vykonem soupere, i v 10 hrali neprijemne, pozorne branili stred hriste, odpadli az v posledni ctvrtine. Slavie si komplikovala hru spoustou kiksu, odevzdani balonu, bala se strilet. Ale za ten Standuv i Neciduv gol ta zima stala.

0 0
možnosti

Kule

5. 12. 2006 8:42
Re: Asi jsem videl trochu jiny zapas

to Bestovo vyloučení bylo v pořádku, i když pan "reprezentant" to trochu přihrál a pak vyváděl jak pominutej a tu červenou  vybrečel. Ale na jaře ten Dosoudilův zákrok byl naprosto identickej, ovšem přiznat, že soupeř, zvláště Sparta, vyhrál zaslouženě díky svému výkonu a ne vinou sudího, to zřejmě je nad vaše rozlišovací schopnosti. Vy tak maximálně řvát jak magoři za pomoci zpřízněných médií a politiků a pak to neustále opakovat, až tomu většina uvěří.

0 0
možnosti

Kule

4. 12. 2006 9:39
to je komedie

Když jsem viděl včerejší červenou pro Bestu, tak jsem si vzpomněl, jak seshitci brečeli na jaře v derby se Spartou, když za stejnej zákrok šel dolů ten jejich nekop Dosoudil. Předpokládám, že včerejší vyloučení bylo podle Jarolíma v pořádku, ale zase budou brečet utiskovaní chachaři. Tyhle dva kluby si nemají fakt nic vyčítat, oba dva by mohly prodávat své komplexy ve velkém.

0 0
možnosti

zdenda

4. 12. 2006 15:18
Re: to je komedie

Ani nemusis rikat, komu fandis. At zije objektivita...

0 0
možnosti