Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Luxusní jachta, Rolls Royce, tepláky i hodinky s ‚erotikou’. McGregor dorazil na zápas do Dubaje

Sport

  11:57
PRAHA - Je to přesně šest let, co o sobě dal poprvé pořádně vědět. Teď Conor McGregor připlul ke třetímu comebacku na palubě luxusní jachty a jeho příjezd do dějiště UFC 257 zdobí Rolls Royce, tepláky a pantofle. „Poteče krev, ale ne ta moje,“ burcuje před duelem s Poirierem irský zápasník.

Conor McGregor na palubě luxusní jachty. foto: twiter.com/TheNotoriousMMA

Od posledního klání ho dělí více než rok. Conor McGregor se vrátí do klece poprvé od zápasu s Američanem Donaldem Cerronem, kterého loni v rámci UFC 246 porazil technickým k. o.

Conor McGregor na palubě luxusní jachty.
Conor McGregor se pochlubil svojí novou hračkou.

Když už to vypadalo, že irský zápasník opět ukončí svoji kariéru, ohlásil další návrat. Ten se uskuteční tento víkend v Abú Zabí. Právě v druhém největším městě Spojených arabských emirátů se někdejší nejlepší zápasník střetne s dalším Američanem Dustinem Poirierem.

A předzápasový program provázejí ostré výroky. Ir v reakci na soupeřova slova o pořádné bitvě a krvi nezůstal pozadu: „Je pravda, že poteče krev, ale ne ta moje. Bude to podobný fight jako ten s Donaldem (Cerronem). Bude to rychlé, bude tam krev, ale nebude tam zlá krev,“ uvedl McGregor a připustil, že k nejbližšímu soupeři nechová zášť tak, jako například k ruského „Orlovi“ Chabibu Nurmagomedovovi.

„Jsem tu od toho, abych v lehké váze zanechal svůj odkaz. Chci tu nastartovat novou vítěznou sérii a ovládnout celou divizi. Je tu spousta zápasů, na které se mohu těšit,“ doplnil dvaatřicetiletý zápasník, kterého může vítězství nad Poirierem poslat do fightu o titul.

Jachta, Rolls Royce i luxusní hodinky

Conor McGregor je dnes už značka. A tak si irský velikán nemůže dovolit ledajaký příjezd. Do dějiště UFC 257 se tak nepřesouval jako ostatní letecky, ale po vodě. McGregor se totiž na pobřeží ostrova Yas objevil na palubě luxusní jachty.

My island ☘️

19. ledna 2021 v 11:35, příspěvek archivován: 19. ledna 2021 v 12:11

Zakotvil tak, aby přímo hleděl na Etihad Arenu, kde se v sobotu 23. ledna postaví svému americkému soupeři. Na palubě lodi, která podle zahraničních zdrojů není jeho, ale má ji pouze v pronájmu, McGregor upoutal velkou pozornost.

Ta mu ovšem neunikla ani poté, co z jachty sestoupil. Loď totiž vyměnil za Rolls Royce, z něhož vystoupil do půl těla nahý, v pestrobarevných teplákách a pantoflích. V jedné ruce nesl svého syna Conora Jacka Juniora, na té druhé pak hodinky.

Jedny takové, které měl dost možná Ir na ruce i v okamžik příjezdu do dějiště UFC 257, představil nedávno na svém Instagramu. Stovky jemně vybroušených drahokamů ve zlatém obalu značky Jacob & Co měli McGregora vyjít na milion dolarů (přibližně 22 miliónů korun).

To však není vše, co si někdejší jednička smíšeného bojového umění ve Spojených arabských emirátech pořídila. Podle ostrovních médií si měl McGregor pořídit ještě jedny hodinky, téměř dvakrát dražší. Podle hodinářů strojek Rasputin, který je vyrobený z osmnáctikarátového bíleho zlata a dalšího nespočtu diamantů, obsahuje i tajné tlačítko, které na ciferníku vyobrazí pohyblivý erotický obrázek.

New watch new suit new whip alert @augustmcgregor @rollsroycecars @jacobandco

14. ledna 2021 v 15:02, příspěvek archivován: 19. ledna 2021 v 10:29

Jen za samotný zápas s Dustinem Poirierem inkasuje irský bijec pět miliónů dolarů a další, nezveřejněný podíl z prodeje vysílacích zpráv. V kontextu toho, co McGregor vydělal v minulosti, například díky exhibici s Floydem Mayweatherem, jsou hodinky levnou záležitostí.

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...