Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: ‚Neporazitelný‘ Putin praštil o zem s každým soupeřem. Poranil si ale palec

Sport

  11:55
SOČI - Ruský prezident Vladimir Putin si ve čtvrtek přivodil drobné zranění při sportovních aktivitách v Soči. Napsala to dnes agentura Interfax. Šéf Kremlu si v černomořském letovisku nejdřív zalyžoval a po summitu s vůdci Turecka a Íránu absolvoval trénink džuda, při němž si poranil palec pravé ruky. Ošetřen byl podle Interfaxu na místě.

Vladimir Putin na tréninku ruské judistické reprezentace. foto: Reuters

‚Putin si myslel, že dělá olympiádám velkou službu‘. Po krachu v Soči je však nikdo nechce pořádat

Ruská státní média prezentují občanům šestašedesátiletého prezidenta jako zaníceného sportovce, připomínají ho hlavně jako držitele černého pásu v džudu a milovníka alpského lyžování. 

Putin si už ale troufl i na řízení soutěžního kamionu nebo motorového rogala, potápěl se do mořských i sladkovodních hlubin a blýskl se i v úloze neohroženého lovce, když výstřelem z uspávací pušky pacifikoval tygra.

Putin hází svého soupeře na zem
Vladimir Putin na tréninku ruské judistické reprezentace.

Dnes byla zveřejněna série fotografií z Putinova tréninku v Soči, při němž mu byl partnerem ruský borec Beslan Mudranov. 

Přestože jde o olympijského šampiona, Putin je na fotografiích zachycen téměř výhradně ve vítězných pozicích.

Dnes má podle kremelského mluvčího Dmitrije Peskova ruský vůdce v plánu zahrát si navzdory zranění hokej s běloruským prezidentem Alexandrem Lukašenkem, který je v Rusku na třídenní návštěvě.

Autor:

Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby
Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby

Přebalit, vykoupat, umýt hlavu, pořádně promazat celé tělíčko... Skvělým parťákem pro takový večerní rituál je sebamed Baby. Sháníte-li jednoho...