Diskuze
Svatomartinská husa podle šéfkuchaře? Přidejte datle a celerové pyré
Ateliér Kalina jako každý rok připravuje svatomartinské menu, které se těší velké oblibě. Menu obsahuje jak tradiční, tak i moderní prvky vysoké gastronomie. A jak ji připravit? Podívejte se na recept šéfkuchaře Petra Hajného.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
KJ
FK
8. 11. 2017 12:22
Ať vás to ani nenapadne, uděláte zmetek. Klasicky připravená česká Nebo moravská či slovenská) husa je nenapodobitelná pochoutka, a to včetně tradičních příloh. Já zastávám názor, že největším nebezpečím kuchyně je "kreativní kuchař". Tradiční recepty jsou po staletí vyzkoušené a je to národní poklad.
0
0
možnosti
MN
M. Novák 072
8. 11. 2017 11:06
Ano, všechny uvedené recepty jsou tradičním Českým národním jídlem. Umí ještě vůbec některý šéfkuchař upéci husu poctivě po staročesku stejně jako moje žena?
0
0
možnosti