130 let

Diskuze

Únětický koktejl, to není jen „čisté“ pivo

V Únětickém pivovaru stojí za to sesednout z kola: poctivé pivo, výtečná kuchyně, ale hlavně: sledujte sládkův deník!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH
Skvělé
Skvělé, mám radost. Dobré pivo je zpátky. Už mám skutečně dost nepitelných industriálních patoků (nechť si každý sám dosadí, které značky do toho zapadají).  Velké pivovary si většinou lámou hlavu, proč se jejich prodeje propadají. Odpověď si nechtějí přiznat: Díky brutálnímu ořezávání nákladů s cílem maximalizace zisku dnes vyrábějí a "marketingují" chemické patoky, které nám nechutnají.Díky Úněticím a dalším dobře vedeným pivovarům má už zase český piják k dispozici dobré pivo. A když má chuť, může přejít i na víno. Moravské bílé také není k zahození. 
0 0
možnosti