130 let

Diskuze

Audience u krále uzenin

Je šedivé inverzní dopoledne, jakých je v únoru v Praze většina, a já nasedám do auta, abych dojela nakoupit k řezníkovi, který prý dělá uzeniny z masa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

František I.

27. 3. 2009 16:08
Probůh, co to je za žvást

Je sice milé, že se paní autorka zmiňuje o separátu, ale bohužel neví, o co jde. V žádném případě ne o jateční odpad. Ohledně pana řezníka, jde jistě o fachmana. Onu vyhrát v Rakousích není jen tak. Na druhé straně se divím, jak je možné, že může používat klasickou udírnu. Jinde by se nań s gustem vrhli veterináři, čmoudící udírnu díky škodlivým karcinogenům okamžitě zavřeli a doporučili zakoupit nerezový udírenský automat za cca meloun a půl. Někteří doporučují přímo značku. Inu každý chce žít, a co jim Palas dovoliil a Gandalovič toleruje, to se stává zákonem. Jinak to černé není zas tak očouzené. Pouze se, dle téměř 80 let starých receptur barví anglická slanina kulérem(karamelem).

0 0
možnosti

čert

15. 3. 2009 4:48
Uzené neni....

Uzené, neni vidět rozkrojené ale zda se že to Venda s tim uzením přehnal, je dosti přičoudlé. Tak nevím?

0 0
možnosti

čert

3. 3. 2009 4:49
fuj

Jak lahodné, naklíčené ovecné klíčky a acidofilní mléko to mě nutila "jíst" ta moje od této doby ji neš....;-€.

0 0
možnosti

Lidl

26. 2. 2009 20:40
Zase jedna Bocusovka.

Hanka Michopulu napsala kucharku z 93 recepty. Kdyz to je jeji kucharka tak musela urcite tech 93 receptu vymyslet vyskouset a prezit jinac to je lacina kopie lidovych receptu.

0 0
možnosti

Horst

25. 2. 2009 18:03
Hanka

Mám pocit, že Hanka Michopulu je najednou všude, tedy i v salámech v Bille, kde jsem ji poprvé (nejsa čtenářem Elle a marianne) zaregistroval. Znamenité uzeniny vyrábí Josef Hosnedl z jižních Čech, ale většinou je sežere sám nebo mu je sežereme my Severočeši, co ho známe.

0 0
možnosti

Der Spiegel-Verlag

25. 2. 2009 12:08
Kde najdu doreho reznika v okoli Karlovych Varu?

Hledam reznictvi v okoli Karlovych Varu - kde se daji koupit dobre jitrnicky a Jelitka .

Dekuji

0 0
možnosti

Petr

25. 2. 2009 12:26
Re: Kde najdu doreho reznika v okoli Karlovych Varu?

LIDL sicher nicht !!!! Rv

0 0
možnosti

Basho

25. 2. 2009 9:24
Jak se separovat od separátů v Ostravě?

Poradíte někdo prosím dobrého řezníka v okolí Ostravy? Vyzkoušel jsem řeznictví Grygar v Budišově nad Budišovkou (má prý obchod i v Opavě) a podle základního křížového výslechu separáty (ani mouku) nepoužívají a chuť je určitě nadprůměrná. Nějaký další tip? A strašně moc díky za článek - otevřel mi oči!!!R^

0 0
možnosti

Basho

26. 2. 2009 16:38
Re: Jak se separovat od separátů v Ostravě?

Tak, že by na ostravsku skutečně nic nebylo? No nic, vyrazím do Pacova...

0 0
možnosti

mihal

24. 2. 2009 22:45
nejlepsi prazska sunka

se prodava v reznictvi a uzenarstvi Dittmers kousek od San Francisca. Studoval jsem gastronomii 6 let, procestoval svet, ale pan Dittmer je bezkonkurencni. Na pozadani mi podle receptury vyrobil ostravske klobasy, pral bych vam videt radu americanu cekajici pred uzakem.

0 0
možnosti

Aha

25. 2. 2009 2:36
Re: nejlepsi prazska sunka

to je trochu z ruky ......pro vetsinu zde diskutujicich ;-)

0 0
možnosti

Palmac

24. 2. 2009 20:15
Ono to sem casem dojde

ale my uz tu nebudem. Kdyz jdete treba v Polsku do trznice, zazijete uzas. A kdyz jdete na trh nekde v Provence tak se rovnou rozuzasnite.

0 0
možnosti

kAREL

24. 2. 2009 18:29
MASNÉ VÝROBKY

SUPER VÝROBKY ŘEZNÍK BUBLA BRNO-TUŘANY, MNOHOKRÁT VYHODNOCEN V ČR I V ZAHRANIČÍ, NEMÁ SMYSL SE ROZEPISOVAT, ZA VŠECHNO TLAČENKA SPECIÁL, TEPLÉ ŠKVARKY, JITRNIČKY, DELIKABO AP.

Jan Bubla Adresa: Revoluční 222/1, 620 00 Brno-Tuřany-Tuřany, NEDĚLE PONDĚLÍ MÁ ZAVŘENO, JE PRAVDA, ŽE TŘEBA ŠKVARKY SE VŽDY NEDOSTANOU, OBROVSKÝ ZÁJEM.

0 0
možnosti

mirek

24. 2. 2009 20:02
Re: MASNÉ VÝROBKY

Kdo ochutnal výrobky firmy Mefisto Studená již do Lidlu nikdy pro uzeninu nepůjde.

0 0
možnosti