každý národ má svou kuchyni a je na ni hrdý, jen Češi ne. Škoda. Potřebovali bychom více takových kuchařů a méně Pohlreichů.
Víte, Polreicha moc nemusím. Ale v mnoha případech má pravdu. Jinak se vaří v kuchyni v hospodě a jinak v kuchyni doma. Někdo dělá nad tlačenkou s cibulí brr, a pak jde a koupí si mraženou picu nebo suši a tváří se americky. Přitom neví, že obojí je jídlo nejchudších vrstev. Protože obojí se dělalo ze zbytků, po jídle panstva.
není to tak úplně pravda. Normální lidé jsou hrdi na svou kuchyni, jediné s čím nesouhlasí jsou její nechutné mutace v některých restauracích. A samozřejmě je zde nutnost přizpůsobit množství pracovním podmínkám, které se změnily. I když na druhou stranu je zde spousta lehkých jídel a mimochodem ... tradiční české recepty jsou i na šneky :)
Naopak si myslím, že bychom potřebovali moc Pohlreichů. On totiž ukázal to, co jste neviděli. Hnus a špínu toho, za co jste ochotni zaplatit. A zároveň ukázal cestu, jak z toho ven. Teď nad ním troubové ohrnují nos. Nevím proč.-