Diskuse k článku: Na uhlí, plyn či elektrický. Jak si vybrat správný gril?

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 3
  • Poslední: 20.6.2014 23:52
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
O. Horák 20.6.2014 23:51

Ach jo, zase chemické látky.

Vždyť ty se uvolňují i při dýchání a i osolením jídla (či jiném koření) přidáváte chemické látky. Ono bez nich tak nějak svět nefunguje.

A třeba i v případě dusičnanů a dusitanů je lépe do sebe do sebe nějaké dostat, než na otravu botulinem (kvůli němu se tam hlavně přidává, stabilita růžové barvy je jen vedlejší efekt).

J. Tachovský 20.6.2014 11:47

a co pouzit normalni drivi ?

S tim to funguje taky dobre

O. Horák 20.6.2014 23:52

Re: a co pouzit normalni drivi ?

To není IN a cool.



Najdete na Lidovky.cz