Interiér je příjemně zabydlený, bílé stěny, tmavé stoly a červenou kůží potažené lavice, to vše rozdělené do tří zhruba stejně velkých částí. Ospalou atmosféru jihofrancouzského venkova však nečekejte.
Alespoň ne v době obědů – to vás sotva někam usadí a hučí to tu jako v úle. Jako jídelní lístek slouží prostírání na stole a nechybí na něm foie gras ani kohoutek na víně. V poledne najdete na stole ještě proměnlivé denní menu a obsluha vám nabídne i skoro k neučtení dlouhý vinný a nápojový lístek.
ČTĚTE TAKÉ: |
S výběrem vína si klidně nechte poradit, rozhodně ale ochutnejte cibulačku zapečenou pořádnou vrstvou sýra. Já sem na ni chodím i uprostřed léta, ale teď v lednu je to ještě větší radost. Jen kdyby ta malá mistička nestála 95 korun... Z hlavních jídel určitě stojí za pozornost mušle – a vlastně jakékoli ryby či plody moře (cca 250 Kč), salátomilové ať vyzkouší Caesar s kuřetem (225 Kč).
Pokud budete mít po vánoční cukrové náloži chuť i na dezert (porce jsou spíš menší, takže vám místo určitě zbude), vybírejte spíš z těch z denní nabídky. Zatímco polévky z denního menu jsou tak trochu ruleta, u sladkostí je tomu přesně naopak.