V zadní části je jídelna a ve dvoře pak zastřešená zahrádka, zařízená ve skutečně úsporném stylu za použití dřeva, cihel, laminátu. Jídelní, stejně jako pivní lístek najdete v každé místnosti psaný křídou na tabuli. Vybrat si můžete z mnoha druhů párků a klobás, volbu usnadní chladicí box s uzenkami ve výčepu – zvolíte prostě tu, která se vám nejvíc líbí.
ČTĚTE TAKÉ: |
Mou expedicí byly ochutnány: pikantní klobáska (29 Kč), kmínová ostrá klobása (59 Kč), vůbec nejlepší pak byla klobása z roku 1924 (49 Kč). Samostatnou kapitolu vytvořil talián (49 Kč), který libovostí předčil všechny dosud poznané taliány. Zapátráte-li po výrobci uzenin, vypáčíte z obsluhy maximálně, že podniká v okolí Českého Brodu, což pro konzumenty, kteří nesnědí výrobek bez důkladného studia složení a původu, může být problém.
Z pivní nabídky obstály všechny tituly: novopacký Brouček 10°, černý imperial stout Kanec 14° ze Žamberka i Dobřanský ležák. Pro děti tu pak mají velký výběr limonád z Podorlické sodovkárny.