Jedinou výzdobou vedle elegantního zrcadla jsou stojan na vína a prosklené historizující skříně, plné koňaků a jiných lihovin. Hlavní devízou podniku je totiž mezinárodní kuchyně, kterou tu provozují na nejvyšší úrovni.
Po uvítací škvarkové pomazánce a vzorku francouzského sýra s domácím pečivem jsem zvolil jako předkrm plátky marinovaného lososa s tuňákovým tartarem a olivo-rajčatovou salsou (189 Kč), jako hlavní chod jsem vybral filírovanou panenku ovoněnou šalvějí a šunkou Ibérico s parmezánovým rizotem (265 Kč).
Labužníci mohou objednat degustační menu, které majitelé pravidelně obměňují. A i když podnik deklaruje kuchyni mezinárodní, díky hudební kulise sestavené z francouzských šansonů jsem se tu cítil jako v nějaké restauraci na Montparnassu. Přátelskou atmosféru podniku podtrhuje i bezprostřední, leč profesionální obsluha.
Na nápojovém lístku najdete kromě francouzských také vína česká, italská, španělská nebo třeba maďarská a pivo zde točí Pilsner Urquell. Restaurace je nekuřácká, pokud si ovšem nevyberete doutník z nabízeného portfolia.
S KÝM: S kýmkoli, kdo od gastronomie očekává zážitek, na jaký se hned tak nezapomíná.