schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
El Bulli
První restaurace v Česku začala nabízet patnáctichodové menu
Lekce z gastrofyziky: čínské jídlo chutná lépe s hudbou Taylor Swiftové, ostré s rockem
Revoluce v gastronomii. Z tapas se stává luxusní pokrm
Španělská hospodářská krize stahuje ke dnu luxusní restaurace
Šéfkuchař v New Yorku. Nejen CIA, ale i Francouzský kuchařský institut
Seriál
Ferrán Adriá: kulinářský Picasso proslul molekulární kuchyní
Víte, co jíte? U Štěpána skvělé steaky z biochovu
Doporučujeme
El Bulli: 'laboratoř' té nejvyšší gastronomie
Nejlepší kuchař v USA? Španěl, co proslavil tapas
El Bulli: neuvěřitelné menu o 50 chodech
Nejlepší restaurace El Bulli skončila, Adriá otevře koktejlový bar
Kurzy netradiční gastronomie: molekuly, hejbejte se
50 nejlepších restaurací na světě. Vyhrál dánský podnik Noma
Nejlepší restaurace světa zavírá
Zítra v LN: 100 nejlepších restaurací ve speciálním magazínu Esprit Menu
Zítra v LN: 100 nejlepších restaurací
Recepty nebo vyprávění z kuchyně. Najdete i teologický přesah
Allegro je mezi stovkou světových restaurací
Kuchařky a chuťopisy
Okurkové želé a já
POSLEDNÍ VEČEŘE
Gourmet kontra gourmand
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu