Premium
Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
mleté maso
Není sekaná jako sekaná. V té z kořínku se zužitkují plíce a srdce, pochutnají si i jejich zapřisáhlí odpůrci
Recept
Víc než jen karbanátek. Jak na rozebraná skotská vejce, poradí Pavel Drdel
Smažený holanďan. Připravte si klasiku na pánev i do trouby podle receptu Jana Punčocháře
Premium
Mexický masový koláč. Vynechejte mouku, fungujete to skvěle
Recept
Závan socialismu vyprchal. Čeští turisté se vrací do Bulharska za ‚zlatými písky‘ a moderními službami
Lidl prodával vepřové mleté maso se salmonelou. Bylo z Polska
Maso a skořice. Zkuste řeckou musaku, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Mletý univerzál. Zkuste karbanátky s kaší, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu