No, asi takto: Je to zase jen plácání do vody. Většinu "potravin", o nichž je v článku řeč, bych si nekoupil ani v ČR ani u Němců. Jo, v ČR před převratem ještě snad, ale nyní? Kupuji to, co mi chutná a to, co jsem si již ověřil. Třeba taková Aktivia tam rozhodně nepatří, neb mi to připadá jako lepidlo na lepení tapet. Zda to i stejně chutná, nevím, protože ani u jednoho výrobku jsem nenašel odvahu to ochutnat.
Kostelecký uzeniny se už nedají žrát dává ten separátní do všeho oběsit se měl a ne ho udělat ministrem! Většina jídla a pití je víc nebo míň přiotrávená!!! Jeho chleba i pečivo dělá i z plesnivejch starejch chlebů!!!
Hrabišovy koblihy jsou pověstné! Pro pražskou kavárnu kvalitnější, pro venkovský póvl už jen na přepalované řepce...
Jak prý vypadají české "lokální preference": Cukr? Já bych radši fruktózo-glukózový sirup, aspartam a acesulfam, děkuji.
A proto jsem si přivez z Franci spoustu čokolády na vaření a kakaa. Jo dokonce i Lindt tam je levnější.
A bábovka je tmavá a krásná , o polevách nemluvě.
Pravdou je že Colaloca je tam dražší. O pivě nemluvě. :-(
Čekal jste snad, že se výrobci chytí za nos? Ano chytí, ale za ten váš, a pořádně s ním zakroutí, abyste držel zobák a krok...
to je přece pradávno známo. i česká vychcanost některých do "problému" zapojených...
tak proto migranti cílej na německo že nebudou přeci žrát naše šizený jogurty to dá rozum
s těmi cukry je to prašť jako uhoď.
co je zajímavé, je objevování se "cukrózy" ve složení výrobků. Sice jde jen o směs glukózy a fruktózy, ale asi je to více kůůl.
S aspartamem to bohužel není prašť jako uhoď. Nebyly vyloučeny rakovinotvorné účinky.